Kommunicera med posters och konst

Med posters, prints och affischer kan man skapa en trovärdig och konstant kommunikation som inte är via dialog utan via tecken, text och bilder.

Genom Konst kan man kommunicera många budskap som påverka människor positivt. Det går också att kommunicera förhållningsregler, meddelanden, instruktioner samt viktig information.

Det är viktigt att använda miljövänliga produkter när man väljer papper och färg eftersom vi tror på grön, hållbar kommunikation.

Att hänga posters på väggar där många personer vistas eller går förbi är ett effektivt sätt att förmedla det man vill nå ut med.

Kommunikationens vagga

För att nå ut med sin information till många människor är det viktigt att använda olika metoder och kanaler. Alla är inte mottagliga för samma typ av kommunikation.

Vissa förstår genom att lyssna en gång medan andra behöver få det repeterat många gånger innan de förstår. För vissa är det lättare att titta på samma bild många gånger exempelvis när man går förbi samma poster varje dag.

Till slut snappar man upp informationen som förmedlas. Posters och prints är både snygga och uppskattade inredningsdetaljer som då också kan fungera som utmärkta kommunikationsmedel.

Vill man skapa trovärdig och långsiktig kommunikation är det viktigt att människor uppskattar och blir positiva av att ta del av den på ett eller ett annat sätt.

Som inredning är Posters både prisvärt och enkelt att applicera i sitt hem eller på sin arbetsplats.

Hjälp oss att hitta kommunikativa posters!

Om ni vet bra prisvärda posters som man kan köpa online så vill vi jättegärna att ni hör av er till oss på Kommunikation är allt.

Vi letar ständigt efter motiv och posters som vi kan använda i vårt arbete med att sprida hållbara budskap.