Webb/SEO

För att nå ett mål måste man först ha väldigt klart för sig vad vad målet är.

Vi hjälper er med att formulera mål och utgår från dom när vi gör en kravspec. för projektet.

Det är många detaljer som ska falla på plats och en bra planering är grunden för ett lyckat projekt. Vare sig det gäller design, copywrite, SEO, utveckling eller analys och användarbeteende så gäller det att alla delar samverkar och ingen del faller bakom för att göra ett lyckat webbprojekt. Vi har kompetensen för att sy ihop ert projekt på ett solitt sätt och anpassat för dagens webb och webbanvändare.

Oavsett om ni behöver en hemsida, kampanjsida, blogg, företagswebbplats eller e-handelssystem så hittar vi den bästa, mest effektiva lösningen för just er.

Vi tar hand om en eller alla delar av projektet helt beroende på era önskemål och vad som är mest effektivt.

Webbdesign, hemsida

En väl designad hemsida ska inte bara vara estetiskt tilltalande, den ska också vara självförklarande, lättnavigerad och funktionell.

Vi tar fram en design som passar er profil och som är utformad så att användaren aldrig ska behöva fundera på var informationen finns.

Webbutveckling

Webben är i konstant utveckling och nya mer avancerade tekniker dyker hela tiden upp.

Vi guidar er genom djungeln och utvecklar den effektivaste webblösningen för er.

SEO

Att göra bra sökordsoptimering är ett arbete i konstant förändring och väldigt beroende av vilket projekt man arbetar med.
Vi ser till att tillämpa rätt metoder till ert projekt och jobbar kontinuerligt med att finslipa våra tekniker och kunskaper.

Det kan i vissa fall räcka med en väl genomförd on-page optimering för att nå våra mål och i andra fall kräva att vi jobbar kontinuerligt med olika strategier för att nå och hålla bra positioner.
Vi hjälper er att ta fram en kravspecifikation och analyserar vilka metoder som passar bäst för just ert projekt.

Hosting

Vi erbjuder flexibel, klimatneutral, säker och snabb hosting.
Oavsett om ni behöver en enklare webbhotellslösning för er hemsida eller molntjänster med 24/7 support så hittar vi en lösning som passar just er.